2010-04-27

Oi, tie lietuviški verslininkai...



Lietuviškos akcijos ir seilai (SALE!!!) yra, kaip rusai sako, лохотрон.

Padarė Europa (toks prekybcentris mūsų sostinėj) laikinus puspinigius - kiekvienas pusprotis su dviem Europos kortelėm gauna 200 litų nuolaidą pirkiniui. Šaunuoliai, sunkmečiu skatina prekybą, ar ne?

Aha, pagalvojo DANIJA (toks overpraisintų batų networkas), ščias, paskatinsim... Ir OP - užkėlė kainas ant 200 Lt.

Ateini sau kedukų nusipirkti, o jie kainuoja 400 Lt. O kodėl gi ne? Ogi vis dėlto ne, nes tegu sau jie galvoja, kad mes nežinom, kad Berlyno ar Budapešto centre galima Adidas ar Puma originalus per SALE pasiimti už kokį 100 litų.

Pasitaupius ir nusirovus pigius savaitgalinius aviabilietus galima ir šiek tiek europietiško oro įkvėpti, ir padoriai apsipirkti.

Kol būsiu sveiko proto ir blaivios atminties tol Danija tikrai turės bent vienu klientu mažiau. O sprendžiant iš mano nuolat augančio skaitytojų rato, tų klientų pas juos mažės nuolat.

Nu nes nedurniai gi mes ;)

2 komentarai:

  1. Nelabai supratau.. jei tie patys batai visose "danijose" kainuoja 400Lt tai kuo kaltas tas ispardavimas (tikriausiai kokia sezono naujiena pasigavai).

    Iš tiesų visi skudurai (įskaitant batus) Lietuvoje yra pastebimai brangesni nei Vokietijoje (ar net Austrijoje). Tokia rinkos specifika, bet pasigaudžius akcijas ir nuolaidas galima visai už padorią kainą batus nusipiekri (neperseniausiai Skechers už 110 lt pasiemiau. Lietuvoje. Amazonej jie 45 svarus kainavo..

    AtsakytiPanaikinti
  2. Iki šiol dar nesuprast, kad "Danija" yra šūdo krūva ir dar tuo garsiai piktintis, tai visišku lochu reikia būt.

    AtsakytiPanaikinti