2010-07-20

Pokerio strategija



Kurį laiką pažaidus online pokerį man kilo dvi mintys, kuriomis noriu pasidalinti su visais.
Tiems, kurie niekada nežaidė pokerio, bet norėtų jį pabandyti, šie tekstas turėtų būti naudingas.
Šiuo tekstu aš netvirtinu, kad YRA taip, kaip čia parašyta, bet manau, kad GALI taip būti.

Kaip pralaimėti online pokeryje (konspiracijos teorija)
Be to, kad pralaimėti galima ir paprasčiausiai nemokant žaisti, yra dar vienas būdas, apie kurį sąžiningi žaidėjai niekada nesusimąsto. Sėdint prie online pokerio stalo tu žaidi ne prieš gyvus žmones, o prieš avatarus, todėl niekada nežinai, kas yra tas Johnny69, kuris atėjo į kambarį, pralošė šiek tiek per kelis handus, o tada, kai tu turėjei visai nebloga flushą ar full housą ir ėjei „all inn“, už tave turėjo tik šiek tiek geresnę kortą, susirinko apvalią sumelę ir išėjo iš kambario.

Kas jis? Koks nors dar nežinomas Tony G ar Domcee? Ne, tai gali būti ne žmogus, o paties pokerio organizatoriaus programa, simuliuojanti tikrą žaidėją ir visada žinanti, kokias kortas turi visi, sėdintys prie stalo. Ir to niekada nepatikrins joks auditas, nes tame milijone pokerio websaito programos eilučių gali būti „neapdairiai“ palikta spraga, leidžianti patiems organizatoriams per trečiąsias šalis lengvai cheatinti visiškai nebaudžiamiems. Įsivaizduokite, kad tas virtualus žaidėjas VISADA laimi kas 10 hand‘ą, arba visus tuos hand‘us, kurie yra virš $100. Ir dar įsivaizduokite, kad trečioji šalis yra offshore ir tai yra beveik be mokesčių. Taip gerai, kad net nesitiki, ar ne?

Kaip dar kartą pralaimėti online pokeryje (multiuserių teorija)
Realiame kazino žaidėjams draudžiama bendrauti tarpusavyje, rodyti kortas ir kitaip sukčiauti. Už tai iš karto pasakoma viso gero. O kaip online pokeryje? Įsivaizduokime online pokerio kambarį, kuriame prie virtualaus stalo sėdi šeši žaidėjai. Vienas iš jų esate jūs, o kitus penkis valdo tame pačiame Šeškinės, Dublino ar Maskvos bute sėdintys bedarbiai studentai, pasijungę per penkias skirtingas kreditines korteles ir per penkis proxius. Kaip manote, kiek šansų turite prieš juos laimėti? Taip, jūs teisus, šansų laimėti jūs beveik neturite ;)

2 komentarai:

  1. Negi yra tikinčių, kad online pokerių svetainės elgiasi sąžiningai?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Del to, kad prie stalo ateina pokerio kambario robotas ir laimi pinigus tai netikiu. Nemanau, kad verta rizikuoti pokerio kambariui sitaip rizikuoti ir kurti tokias aferas. Zinant tai, kad vistiek jie ima "rake" nuo kiekvieno stalo, nuo kiekvieno hand'o.

    O del to, kad seda prie vieno stalo ta pati chebra tai greitu laiku galima ta pastebeti. Ypac jei zaidziama aukstuose limituose... nelabai tikiu tavo siom teorijom.

    Vieno dalyko uztat nepaminejai. Kuris man atrodo realiausias. Tai, kad pokerio kambariai yra suinteresuoti sukurti daugiau stipriu hand'u zaidejams. Turint stipria kombinacija bent dviem zaidejams bankas kyla kaip ant mieliu. O kuo didesnis bankas tuo didesni mokesti pasiema stalas (rake). Nezinau koks ten procentas... visur skirtingai turbut. Todel daznai online pokeri prisiziuri TOKIU vaizdu kokiu gyvame pokerije tik retkarciais pamatysi.

    AtsakytiPanaikinti