2011-03-22

Dovanokite pinigus, o ne dovanų čekius!



Man įdomu, kada pilkoji masė susivoks, kad dovanų čekiai yra marketingistų najobkė ir kada tiems išperstasmegeniams televizijų žiūrovams dašils, kad reikia dovanoti ne dovanų čekius, o pinigus? Negi neaišku, kad dovanojant dovanų čekį yra dovanojamas lygiai tas pats (nedvasingas, oi, oi) pinigas, tik su apribotu galiojimo laiku?

Vieninteliu išimtiniu atveju galima dovanoti dovanų čekį - tai tada, kada dovanojame pramogą, pvz skrydį oro balionu. Ir netgi tas "įspūdžių komplektas", kurį taip pushina geradovana ar laisvalaikiodovanos yra lygiai tokia pati marketingistų najobkė.

Reikia dovanoti KONKREČIĄ pramogą, o ne "pasirinkimą iš pramogų", nes geresnio pasirinkimo už pinigus niekas negarantuos, taigi kam dovanoti "apribotą pasirinkimą"?

DOVANOKITE PINIGUS!

Taip rašau, nes vakar žmona gavo kelis prekybcentrio Panoramos čekius po 50 litų.
Koks nors skaitytojas šūdinais čebatais gal dar ir paburbės - matai kokie buržujai, gavo "darmai" ir dar purkštauja, bet situacija mūsų šeimoje yra štai kokia: žmona skudurų Panoramoj tikrai nepirks, nes skudurų neužilgo važiuosim apsipirkti į Londoną (pigūs skrydžiai - WOOHOO!). Jokių elektronikų taip pat nepirksim, knygų irgi (apsipirkom knygų mugėje), viso kito (kvepalų, kanceliarijos prekių, aksesuarų, aukso, sidabro, laikrodžių ir t.t.) - lygiai taip pat nereikia, nes tai yra useless daiktai. Net alkoholio (kurio paskutiniu metu beveik nebevartojam) už juos nusipirkti negalima...

Tikiuosi, kad Panoramos dovanų čekius bus galima išleisti RIMI.
Jei ne - tada tie čekiai - visiškas pasunkinto likvidumo šūdpopieris.

NEDOVANOKITE DOVANŲ ČEKIŲ!
DOVANOKITE PINIGUS!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą