2011-04-25

Trys dainos - Amy Macdonald

Pradėsiu naują rubriką bloge. Ji vadinsis TRYS DAINOS ir joje featurinsiu po tris geras kurios nors mano mėgstamos grupės dainas. Rubriką visiškai atsitiktinai pradedu nuo Amy Macdonald.

Šią dainininkę pirmą kartą išgirdau prieš kelis metus. Apskritai, muzikos geriausiai klausytis ne tada, kada ji ant bangos, o prisiminti ją po kelių metų. Jei tu ją prisimeni, vadinasi ji atlaikė laiko išbandymą. O tai ir reiškia muzikos gerumą.

Išgirdau ją per tuometinį Virgin Radio UK (dabar - Absolute Radio). Mane užkabino jos keistas balsas ir išsiskiriančios dainos. "Keistas" - ne "Alina Orlova keistas", o gal tiesiog neįprastas, jei lyginti su šiuolaikinėm saldžiom RNB pupytėm. Toks gal kažkiek netgi country. Jei kam nors įdomu, tai jos balsas yra kontraltas.

Amy Macdonald gimė 1987 Škotijoje. Anot wikipedijos, ji nebaigė jokių muzikos mokslų (prisimenu Andriaus Mamontovo žodžius, kad nėra tokio universiteto, kuriame mokytų rašyti eiles). Ją įkvepia Travis, The Killers ir The Libertines. Gyvena su futbolistu Steve Lovell, žaidžiančiu Bournemouth klube.

Pasimėgaukite gera muzika:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą