2011-06-16

Facebook akivaizdžiai mala visišką šūdą

Nebesuprantu aš Facebooko. Visi post'ai rodomi vos ne atsitiktinai, išlenda kažkokie seni, tada tie patys kartojasi po kelis kartus ir t.t. Visiškas pravalas... Apskritai, useless daiktas tas facebookas - TIKRI draugai nieko ten nerašo, daugiausiai postina savo snukelius visokie vos pažįstami egocentrikai, arba deda linkus į "juokingiausias video internete, pažiūrėkit kaip gerai".

O dabar pavaizduosiu, kaip atrodo mano Facebook siena.

Visiškas pravalas...

Apskritai, useless daiktas tas facebookas - TIKRI draugai nieko ten nerašo, daugiausiai postina savo snukelius visokie vos pažįstami egocentrikai, arba deda linkus į "juokingiausias video internete, pažiūrėkit kaip gerai".

Nebesuprantu aš Facebooko. Visi post'ai rodomi vos ne atsitiktinai, išlenda kažkokie seni, tada tie patys kartojasi po kelis kartus ir t.t. Visiškas pravalas...

juokingiausias video internete, pažiūrėkit kaip gerai

daugiausiai postina savo snukelius visokie vos pažįstami egocentrikai

Facebook - šūdas.

3 komentarai:

  1. Tai trink tokius egocentrikus iš draugų arba, jei nori "turėti daug draugų", slėpk jų įrašus ir daugiau jie nebesimatys

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sutinku, as galvoju apie issitrinima. D

    Ps nusiimk word verification!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kazkur skaiciau komentara, cia jis tiktu
    Kai žmogus keikia Facebooką, neva ten tik beprasmiški tauškalai ir Farmwile, norisi pasakyti, kad tavo Facebooko profilį sudaro tik tavo draugų ratas. Todėl jei bendrauji su liauliais, kurie tik tauškia nesamonės ir žaidžia – tai ne Facebooko problemos. Tai tavo atspindys.

    AtsakytiPanaikinti