2011-06-11

Papildoma motyvacija evakuacijai

Dariau eksperimentą - savaitę neskaičiau Lietuvos Ryto. Šiandine neišlaikiau ir atsiverčiau šeštadionio numerį. Ojėzusmarija.

- Prie ežerų - budulynas, šiukšlynas ir alkoholynas, o policijai - px. Beje, jei nebuvote prie sostinės ežerų šią vasarą - nuvažiuokite. Pzdc, kas ten darosi, pats buvau prie Balsio ežero... Lrytas šiuo straipsniu nemeluoja nė trupučio.
- Pakelėse ir prie degalinių auginamos daržovės, kurios paskui vežamos į turgų, ir visiems px. Negi negalime turėti įstatymų, kurie draustų turėti sodus ir daržus pakelėse? WTF?
- Nelegali prekyba alkoholiu naktį, šalia patruliuojančių policininkų, ir visiems px;

Ir, žinokite, ne policija čia kalta, nes policija yra ne UAB, o remiama biudžeto. Ir kuo mažiau skiriame pinigų policijai, tuo didesnis bardakas mūsų šalyje. Mano supratimu, jei policininkai yra priversti basi marširuoti gatvėmis ir rengti protestus dėl mažų algų, tai natūralu, kad gyventi tokioje valstybėje yra visų pirma labai nesaugu.

Ir šiaip, visi tie gandai/negandai dėl sveikatos reikalų irgi yra visiškas žiauriakas. Veterinarai paperkami, nustipę guvuliai keliauja į turgavietes, pienas - nenusakomos kokybės, sergančių gyvulių ir panašiai...

Beje, su žmona mėsos nevalgome jau kelis mėnesius. man tiesiog bloga darosi pažiūrėjus į tą visą lavonieną...

Laukiu rugsėjo.

Emigruosime.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą