2010-02-03

Klasės susitikimai yra visiška nesąmonė

Nepasakyčiau, kad būnu labai patenkintas sutikęs kokį nors ex klasioką ar klasiokę. Būna netgi taip, kad tų blitz-susitikimų metu vienas kitam pasakome daugiau žodžių, nei per visus 12 mokyklos metų. Kartais į dialogą įsipina ir apsimestinis „tai reiktų kada susitikti, pašnekėti...“

Apie ką šnekėti? Man ant tavęs yra nusišikt, tau ant manęs - tikriausiai taip pat. Nes mokyklos klasė buvo/yra atsitiktinai pagal amžių ir gyvenamą vietą surinktų žmonių grupė.

Ne aš pasirinkau klasiokus. Juos man parinko (arba surinko). Ir todėl su kai kuriais ex-klasiokais bendrauju iki šiol, nes jie yra normalūs ir įdomūs žmonės, o su kai kuriais susitikęs gatvėje apsimetu, kad labai skubu į meetingą or something.

Niekada neisiu į klasės susitikimą. Kodėl turėčiau norėti susitikti su krūva kvailų žmonių? Ir dar surinktų į vieną vietą.

Ačiū dievui, kad nors facebook‘as turi ignore mygtuką ;)

3 komentarai:

  1. "<...> su krūva kvailų žmonių <...>"
    O jau mane žmonės laiko stuobriu... :) Kitą sykį, kai kas nors pasakys man, kad visiškai nejaučiu nė menkiausios pagarbos kitiems žmonėms, ar kad esu stuobrys, ar kaip kitaip, duosiu nuorodą į šitą blogą ;) unsubscribe ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. o aš kaip tik suscribe :) įdomūs tekstukai
    Aš dar vis laukiu pirmojo klasės susitikimo, pažiūrėsim kas ten kaip bus

    AtsakytiPanaikinti
  3. Pralinksminai :D
    Klasės tikrai - atsitiktinai surinkti žmonės. Bet kas trukdo susidraugauti? Buvom draugiški, dar ir dabar susitikę turim ką pašnekėti. Ar butelėlį kokį perlaužti :)
    Na ir kas, kad visi skirtingi? Draugus pagal estetiką renkamės?! :D
    Nors ir pas mus buvo keli nepatenkinti... Kiekvieno valia rinktis :)

    AtsakytiPanaikinti