2010-02-10

Valentino diena yra kvailystė!

Valentino diena yra kvailystė. Tai Obliablia pupyčių ir BNV vairuotojų šventė.

Pradėkime nuo to, kad kiekvienai porai „jų diena“ yra kiekvienu atveju skirtinga. Vieni švenčia tą dieną, kada pirmą kartą susipažino, kiti – kada pirmą kartą pasimylėjo. Ir vasario 14 „ta diena“ yra tik maždaug vienai iš 365 porų.

Valentino diena – prekybininkų triukas. Tai tarpinė apsipirkimo stotelė tarp kalėdų ir velykų.

Ar jūs bandėte nueiti į restoraną/kavinę vasario 14-tą dieną? Geriau neikite.

Nes vasario 14-tą trumpai pakirpti, kantuotomis juodomis kelnėmis pasirėdę ir siemkų tą dieną nespjaudantys vaikinukai susėda į savo kvailus BNV ir po darbo važiuoja pas savo kvailas blondines. O tada važiuoja į viešo maitinimo įstaigas. Ir nepalieka arbatpinigių.

Man gaila ir tų vaikinukų, ir tų blondinių, ir tų padavėjų, kurios negauna arbatpinigių.

Kitoje barikadų pusėje rujojančios vienišos kalės ir užsismaukę paaugliai pasisriūbaudami žliumbia, kad yra vieniši ir niekam nereikalingi, todėl tą dieną masiškai subujoja SMS radijo pažinčių laidos ir užslėptų sekso reklamų prikimšti web portalai.

Man gaila ir tų kalių, ir tų paauglių ir tų radijo didžėjų, kurie turi skaityti į eterį kvailus SMS‘us.

Tokios pas mus tos vasario 14-tos.

Geriau mes švęskime vasario 16-tą. Tą dieną kavinėse pilna laisvų vietų: vaikinukai su blondinėmis lieka namie spjaudyti siemkų ir žiūrėti kvailų TV laidų, o kalės su paaugliais vis dar susirašinėja per SMS‘us ir nedrįsta nueiti į pirmą pasimatymą.

P.S. jei jums dėl kokių nors priežąsčių įdomu, ką Balto Kubo autorius darys vasario 14 ir 16 dienomis, tai galiu ranką prie širdies padėjęs pasižadėti, kad tomis dienomis su antrąja puse išsijungsime telefonus ir leisime laiką dviese. Be siemkų. Gal darysime suši, nes ką ten tuos cepelinus kimšti...

P.P.S. Mylėkime vieni kitus. Ir mylėkime tėvynę, nes tik vieną turime.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą