2010-04-23

Pigios knygos



Vis verkia, kad Kubilius pabrangino knygas. Na, OK, pabrangino tai pabrangino, bet knygų skaitymas vistiek yra labai pigus malonumas.

Palyginkime knygas su kinu. Sakote, kad nėra ko lyginti knygų su kino? Galima, galima - BBC Writers Room rašoma, kad "the pictures are better on radio". Ten dar sakoma, kad "There's nothing you can't do and nowhere you can't go. Nobody will say that they can't afford to build that set, or the lighting's not quite right, or that the bad weather is going to delay production for days. The only budget is that which is spent between you and the listener - the cost of two imaginations combined."

Vidutinės apimties, apie 50 Lt kainuojančią knygą skaitome apie 10 valandų - tai yra maždaug 5 litai už 1 valandą. Panašiai tiek kainuoja kava kavinėje. O kinas (3D) kainuoja apie 20 litų ir trunka 1,5 valandos. Tai yra 13,3 Lt už valandą - dvigubai brangiau nei knyga.

O dar geriau už knygas ir kiną yra patys žinote kas - tai nieko nekainuoja, o malonumas - iš karto dviems žmonėms ;)

2 komentarai:

  1. Vienas geras prezervatyvas kainuoja bent 2Lt, trunka nuo 5 iki max. 15 min (be to abipusio malonumo garantijos visada nėra). Taigi sekant ta pačia logika kainą būtų nuo 8 iki 24 Lt valanda, t.y. gali būti netgi brangiau už knygą. O jei sakai, kad tai galima daryti be prezervatyvo, tai pampersai mėnesiui kainuoja minimum 100Lt.

    AtsakytiPanaikinti
  2. O tai būtinai reik prifyrkinti ten, iš kur atsiranda vaikai? Kolega anonimiškas - paskaitykite cum'a'sutrą ;)

    AtsakytiPanaikinti