2011-03-31

Apie Kubilių, futbolą ir tarptautinį stadioną



Smagu interneto komentatoriams - pasišiaušė visi ir eilinį kartą išsiliejo ant valdžios, kuri neva visus pinigus deda velnias žino kur, o va svarbiausio (anot komentatorių) dalyko - tarptautinio stadiono mes vis dar neturime.

Ajajai, ojojoi, koks Kubilius blogas, vajėj kaip blogai viskas...

O aš, kaip pragmatikas, šioje vietoje Kubilių visiškai palaikau - taip, apmaudu, bet pinigų stadionui nėra.

Ir žinote, kodėl nėra? Ogi todėl, kad futbolas yra nesvarbus dalykas. Ir krepšinis yra nesvarbus dalykas. Kaip ir olimpiada, kaip ir visi kiti tie "Lietuvos pagarsinimai pasaulyje".

Nes ne Lietuvą pasaulyje garsinti reikia, o reikia susitvarkyti kelius, aplinką, pastatyti mokyklų, pakelti algas kaimų mokytojams, aprengti policininkus geresnėm uniformom ir jiems taip pat pakelti algas, kad nekapeikautų pakelėse, skirti pinigų sveikatos apsaugai, pagerinti pensininkų dalią, skirti lėšų žaliai ekonomikai ir energetikai, vystyti IT projektus, ugdyti meną ir taip toliau ir dar toliau.

Pasidarykime Šveicariją savo kieme, o va tada ir pakalbėsime, ar mums reikia to tarptautinio futbolo stadiono, ar ne.

Ir dar - na, tarkime laimėjome ten kokias nors varžybėles, ar ne? Ir ką? Ogi grįžtame pusgirčiai iš arenų duobėtais keliais, rasotais langais, su plyšaujančia (je, je, je, je, je, je) russkoje radio (vsio budet chorosho), kyšiais policiją apdalindami ir pagal taisykles greičio neviršijančius gandonais išvadindami. Jėėė, mes laimėjom, bl !!!!

Prieš ką?

Išsiblaivykit, komentatoriai.

1 komentaras:

  1. Iš tikrųjų tai tik subjektyvus prioritetų klausimas, o kiekvienas mes juos suvokiame skirtingai.

    AtsakytiPanaikinti