2011-04-19

Juokingi velykiniai atvirukai



Šis post'as skirtas tiems, kurie ieško intenete velykinių atvirukų.
Noriu kreiptis į jus, bukų brausintojų banda.
Taip, taip, asmeniškai į tave.
Nepatinka, kai tave vadina buku brausintoju? Kodėl?

Na, bet pažiūrėkime į tave, kas tu per žmogysta.
Tu esi tingi kiaulė, mažai uždirbanti apvaliaformė būtybė su beverčiu diplomu, todėl velykos tau - apsirijimo, sms rašymo (+ garsiai jų visiems skaitymo) ir kvailų emailų siuntinėjimo metas.

Tu neparodai kūrybiškumo, nes tau iš principo nusišikt ant tų žmonių, kuriems tu kasmet siunti tą patį šlamštą. Tą patį, su kvailu geltonu viščiuku, su margučiais ir ką nors iš serijos "tipo juokingi prikolai velykų tema".

Per velykas tu perjungsi telike popiežių, kad galėtum pasigarsinti Kučinską, rodomą sveikinimų koncerte ir garsiai riaugėdamas komentuosi pagyvenusių nelabai gražių žmonių nuotraukas, kurias rodo tame koncerte.

Antrą velykų dieną tu smirdančiai bezdėsi, tau skaudės galvą ir skrand ir tu saujomis rysi vaistus, iš anksto apdairiai nupirktus su nuolaida kokioje nors daug reklamuojamoje vaistinėje.

O po velykų tave apniks pošventinė depresija, nes į tavo beprasmę realybę grįš ir piktas viršininkas, ir maža alga, ir geresnė kaimyno mašina, ir gražesnė bendradarbio žmona, ir kitos pilvažmogio problemos.

Su šventėmis!

P.S. Iš bėdos, kad išpirktum savo kvailą karmą, gali persiųsti šį tekstą kam nors iš chebros. Bus biški originaliau. Bet, šiaip ar taip, tau jau niekas nebepadės, nes tu - nulis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą