2011-05-09

Simpsonai užkniso juodai

Simpsonai (serialas) užkniso tuo, kad jau per vidurį serijos žinau, kuo ji baigsis. Nebėra to kaifo "o kas gi bus toliau". Norite žinoti, kodėl?

Todėl, kad tai cikliškas serialas. Ne tik Simpsonai. Ir Family Guy, ir South Park turi tą pačią bėdą - serijos pabaigoje visas turinys grįžta į tą patį setupą.

Pvz, jei Homeris ar Marge sugalvoja kokį nors crazy dalyką (tapti kirpėju, atidaryti sporto klubą moterims, išmoksta kąko naujo ir pan), ir tai pakeičia jų gyvenimą (Homeris nebeturi dirbti pas Mr. Burns, Marge nebeturi būti housewife), tai serijos pabaigoje būtinai įvyksta kas nors, dėl ko jiems tas verslas ar naujas gyvenimas nepavyksta ir vėl ir vėl ir vėl ir vėl ir vėl viskas grįžta į tas pačias vėžęs.

Kvaila. Pradedi žiūrėti, įvyksta kas nors įdomaus, tada BUM ir štai važiuoja ta pati rožinė sena mašina, kurioje sėdi to paties amžiaus Bartas ir Lisa (jau 20 metų) ir t.t. ;)

Sucks.

Daug įdomiau serialai, kurie juda į priekį (Friends, The Office, How I Met Your Mother) nei tie, kurie sukasi užburtame rate.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą