2011-04-08

Būtinoji gyvenimo kelionė

Žmogus, kurį parekomenduosiu, rašo su baisiomis gramatinėmis klaidomis. Nepaisant to, jo "būtinosios gyvenimo kelionės" tekstukas šiandien made my day. Labai rekomenduoju susikaupti ir perskaityti jį visą. Tai straipsnis apie kelionę pėsčiomis per įvairias Europos vietas.

Pacituosiu kelias vietas (be atoriaus leidimo, tikiuosi, labai nesupyks...)

Baimes galima padalinti i dvi dalis, pirma tai tipiska “as negaliu imti viska ir mesti dabar, turiu studijuoti blablabla seima pergyvens blablabalbla as turiu gyvenimo plana kuriame turiu daryti va sita blabla..”, cia visiskas meslas. Pirma esi visiskas nieko vertas sudas ir ta zinai, nemeluok sau, antra nezinai ko nori ir net negali zinoti, nes esi kvailas, trecia net jeigu manai, kad esi “protingas” ir “sio to vertas”, kas nutiks jai tu nukelsi tavo “super planus” dviem metam i prieki? Kuom blogai bus net ir sunki ir neproduktyvi kelione? Bent jau nebenieztetu veliau keliauti, ne?

---

Kelione vyko lapkricio, gruodzio menesiais, todel igavau patirties kovoje su salciu ir lietumi ir ismokau, kad vakaru europos upes yra tirstos nuo zuvies. Is biarritz lektuvu nuskridau i londona ir pesciomis skersai anglija nuejau i Mancesteri(dvirati palikau biarritze, haha jau eidamas i oro uosta maciau, kad ji pavoge!), tas vyko ziema, tad igavau patirties kovoje su salciu, ivertinau minimalu daiktu turejimo privaluma ir pradejau maitintis sakalo taktika(zmoniu paliekamu maistu), kas buvo taip lengva ir paprasta ir sugriove visa mano benamiu ivaizdi, niekaip nesuprantu, kodel jie kapstosi slyksciuose konteineriuose, kada paprasciausiai palaukes kol kokia storule stoteleje paliks beveik visa nesuvalgyta maista arba vaikai isbege per mokyklos pertrauka parkelyje nuses ji svieziais karstais sumustiniais haha

---

Viskas ko jums reikia tureti – mazu kabliuku(galima vartoti vielytes, spyglius ar dar ka jai nenori nieko pirkti, bet kabliukai labai pigus!) ir valo. Susirandat pagali, uzrisat vala ant galo ir kabliuka valo gale(maziuka, nes su mazu ir didele ir maza zuvi pagaut gali, kai su dideliu tik dideles) paieskom koki vabzdy ar moliuska ar dar ka uzmaut ant kabliuko ir viskas. Jai esat prie vandenyno tai prie uolu uzsilipus metam kabliuka ir tiek(ilgam monotoniskam smelio pleze gali but sunku rast zuvu) mazos zuvys yra musu taikinys, nes jos yra visur, kimba greitai ir neturi sukaupusios toksisku medziagu kaip dideles. Vakaru europoje, del svelnesnio klimato ir gal del zveju dieduku ant kiekvieno kampo nebuvimo, upes yra pilnos zuvies, kalbu apie mazases svarias, ne didziasias kurios i sudo kanalus panasios. Juroje, jai yra uoleta pakrante zuvis galima lupti viena po kitos, tik pabreziu reikia tureti maza kabliuka, nes dideles zuvis sunkiau randamos(reikia imantresnes irangos), kai mazytes yra ant kiekvieno kampo ir per 10 minuciu turi pietus.

---

Apie daiktus kelionei, kuprines, miegą, higieną ir pinigus skaitykite visą originalų sptraipsnį adresu http://teisusis.popo.lt/2011/03/30/butinoji-gyvenimo-kelione/

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą