2011-04-15

Rokas Žilinskas, alkoholis ir atominė energetika - du skirtingi požiūriai

Rokas Žilinskas vėl ne iš pačios geriausios pusės nusišvietė eteryje, šį kartą (galimai) girtas vedęs atominės energetikos posėdį.

Pirmas požiūris 

Smagu, ar ne? Jomajo, ot gyvenam... Iš visų pusių už Lietuvos sienų balta+rusai statosi atomines elektrines, o mūsų atominės energetikos pirmininkas leidžia sau pavėpęs ateiti į darbą. Vos susilaikau rašyti tekstą be keiksmažodžių.

Na, kai koks nors ten girtas Šapras skeryčiojasi eteryje, tai iš pincipo yra px, nes jis šoumenas, o šoumenai nėra svarbu. Apskritai, Šapras visąlaik atrodo kaip "šiek tiek paėmęs", bet jam tas netgi šiek tiek tinka.

Tačiau aš nesuvokiu, KAS yra Rokas Žilinkas ir KAS stovi jam už nugaros? Jei tokie dalykai dedasi, tai yra paprasčiausiai NESAUGU gyventi Lietuvoje. Na, jei pvz. autobuso vairuotojas būtų girtas, ar saugu būtų tokiu autobusu vežti pvz vaikus į mokyklą? O kai čia girtas zuikis "sunegalavęs" ateina, tai tipo nieko?

Siūlyčiau jį teisti kaip už vairavimą girtam. Jei už automobilio vairavimą neblaiviame stovyje baudžiame, tai bauskime ir už valstybės vairavimą neblaiviame stovyje.

Antras požiūris

Senai įrodyta, kad alkoholizmas yra liga. Ir jei ligotas žmogus vistiek sugeba ateiti į darbą vesti posėdžio (ar tv laidos), tai jis galėtų tapti vos ne nacionaliniu dydvyriu. Serga, o vistiek dirba! Šaunuolis!

Kuris požiūris jums labiau patinka?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą