2010-01-27

Megztukas vs Linkomanija

Visi linkomanai loja ant Megztuko, atseit, koks jis durnas ir ko jis čia piratus gaudo, kai visi vagys yra Seime, o ir šiaip Lietuvoje siautėja pedofilai ir kiti banditai.

Aišku, posovietinėje trečiarūšėje valstybėje (ne aš, o Sabonis džiaugiasi, kad vaikus ne Lietuvoj augina) pinigų pramogoms sukrapšto ne visi. Todėl Linkomanija yra smagi alternatyva, kada gali nuo filmų ar softo sutaupytus litus išleisti ant žaibo alaus bambalio.

Neneigsiu, kad ir pats siunčiu viską iš Linkomanijos. Net vieni mano klientai, kurie yra softo gamintojai ir tiesiogiai kenčia nuo Linkomanijoje esančių jų pačių produktų, naudojasi Linkomanija.

O Megztukas yra Megztukas. Jis dirba savo darbą. Ir yra tokia pati prostitutė kaip ir daugelis iš mūsų. Šiais laikais pinigai brangūs, darbo vietų ne "kaip prišikta", o kovą su piratavimu yra visai logiška pradėti nuo didžiausių.

Galų gale, įsivaizduokite save jo darbo vietoje. Aišku, jūs kaip tikri lietuviai ir dar delfio komentatoriai pradžioje palosite (gav, gav), kad tokio lievo darbo jūs nedirbtumėte ir panašiia. Bet apskritai kova su autorinių teisių pažeidėjais ką tik mokslus baigusiam jaunam teisininkui (ar teisininkei) turėtų būti visai smagus iššūkis. Kitaip sakant, karjerinė "apkatkė".

Aišku, kovoja jis su vėjo malūnais. Na, pagaus kažką, pagąsdins, etc. Bet apsikeitimo failais nesukontroliuosi. Tikiuosi, kad ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą